5 Essential Elements For خواص چای کوهی و عناب

میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی به‌عنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده می‌شود.

به طوری کلی عناب در طب سنتی طب سردی دارد و باید با مصلحاتی مانند سپستان خورده می‌شود تا باعث سردی در معده نشود. از نظر طب سنتی، عناب خشک خواص زیر را برای بدن دارد:

در صورت تمایل برای دریافت پاسخ بهتر این فیلد را پر کنید.

هیچ مطالعه ای بر روی انسان انجام نشده است که شواهد قطعی برای همین موضوع ارائه دهد. اما خوردن یک مشت عناب در مواقعی که استرس خاصی دارید ضرری ندارد.

میوه های عناب کالری کمی دارند و مطلقاً چربی ندارند. علاوه بر این، آنها دارای فیبر و پروتئین بالایی هستند. غذاهای غنی از پروتئین و فیبر باعث افزایش سیری می شوند و به طور بالقوه به حفظ وزن / کاهش وزن کمک می کنند.

یکی از خواص بی‌نظیر عناب، خواب راحت است. شما می‌توانید با مصرف عناب، به خوبی مشکل نخوابیدن خودتان را حل کنید، زیرا این میوه دارای خاصیت آرامش‌بخشی بسیار بی‌نظیری است که باعث آرامش خیال شما می‌گردد.

این ویتامین‌ها از عوال مهم در سوخت‌وساز چربی، پروتئین و کربوهیدرات‌ها هستند.

از این میوه بامزه به عنوان یک درمان جایگزین برای بهبود بسیاری از مشکلات و بیماری‌های فیزیکی استفاده می‌شود.

بسیاری از مطالعات گزارش داده‌اند که عناب دارای ویژگی ضد باکتریایی در برابر باکتری‌های گرم مثبت (گروهی از باکتری‌ها) است.

درخت عناب در برابر خشکسالی مقاوم است و می‌تواند در خاک‌ها و زمین‌های نامساعد نیز دوام بیاورد.

عناب خواص دارویی عناب خشک تازه را می‌توان ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق نگه داشت اما در یخچال تا چند هفته تازه می‌ماند.

بنابراین و برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، در این قسمت به بیان این داروها و موارد عدم مصرف می‌پردازیم تا در هنگام مصرف آن‌ها، از خوردن عناب خودداری کنید.

اما حتی عناب خشک نیز بسیار مغذی است و فواید فراوانی دارد. در بازار می‌توان هم عناب تازه و هم عناب خشک یافت. عسلی که (مثلا در بیرجند) از شکوفه‌های درخت عناب گرفته می‌شود، رنگ تیره‌ای دارد و به‌راحتی از عسل زرد که از شهد سایر گل‌ها گرفته می‌شود، قابل تشخیص است.

وقتی درباره خواص عناب خشک شده برای کودکان از متخصصین سوال می‌شود به تاثیر آن در بهبود و تقویت بافت استخوانی اشاره می‌شود، زیرا عناب سرشار از کلسیم و فسفر است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *